top of page

A történetünk

Család - Tradíció - Barbecue

Azt már mindenki tudja, hogy egy jó történet segít a sikeres márka felépítésében. De nem minden történet színlelt vagy kitalált.

 

A fűszercég alapítójának, Emerson Diogo dos Santosnak az első emlékei Gonzalo bácsiról, a grillezéssel töltött napsütéses vasárnapokról szólnak és a karácsonyról... „A hagyományos karácsonyi ételek mellett kaptunk egy hatalmas bordát is, amely egész délután a grillen sült, és amikor eljött a vacsora ideje, hihetetlenül finom volt.”
„A nagybátyámnak egyetlen munkája volt egész életében. Több mint 40 évig egy húsfeldolgozó üzemben dolgozott, ahol megtanulta a hús minden titkát.” A sok titok közül Emerson számára az egyik legfontosabb a chimichurri szósz íze volt, ami miatt belevágott a fűszercég létrehozásába. (A chimichurri zöld szósz eredetileg egy argentín mártás, amit a BBQ marhasültekhez kínáltak).  Emerson úgy döntött, mélyebbre ás és argentin, valamint uruguayi utazásai során kibővítette a fűszerezéssel kapcsolatos tudását és a chimichurri ízvilág mellett, más új, autentikus grill és BBQ fűszereket alkotott. 2013-ban dobta piacra az első Gonzalo fűszereket.

„Számomra a nagybátyám előtti tisztelgés volt a legjobb módja annak, hogy megköszönjem neki azokat a nagyszerű pillanatokat, amelyeket a családnak adott.” 

Uncle Gonzalo

Ma a Gonzalo már 43 termékkel rendelkezik, melynek mindegy egyes terméke olyan gondossággal készül, mintha még most is a család konyhájában készítenék el a hétvégi grillezésre. 

 
A Gonzalo fűszerek kizárólagos hazai forgalmazója, a Grilldepot. 

Folyamatosan bővülő kínálatunkban jelenleg 15 termék található meg:

 

termekfoto-.png
bottom of page